Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2014 04:56 - Концертът на LINKIN PARK
Автор: kalchoman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2014 05:01


Алкохолът е като солта, разбира се може и без него, но не е вкусно - древна китайска мъдрост. В Монреал, особено лятото, има много концерти. И много туристи, които идват за тези концерти. И не само. Петък, събота вечер. Туристическа дестинация, най-вече за младите американци, защото могат да пият, тук нали е разрешено над 18 години J. Но концерти има много. И както разбрахме, evenko са втори в света по продажба на билети. Evenko са тези, на които платих 161 долара за концерта на LINKIN PARK. Казвам концертът на LINKIN PARK, защото това беше КОНЦЕРТЪТ на LINKIN PARK. Другите, които пяха не си заслужаваха, а и хората бяха дошли заради тях. Концертът беше на 23 август. Беше в парка – Жан Драпо – парк, които е на островче до Монреал, отива се с метрото, жълтата линия, която стига до Лонгьой. Само да кажа, че метрото тук работи до 1 часа. Излизаш от метрото и си направо там. Първото втрещяване – чакъл, бре, ние сме свикнали с трева, а все едно си на къра. Второто веднага след това – водка. Продават водка, по-късно разбрах – шотче водка 4 кинта. Ние си взехме лимонада – 5 кинта чиста, 9 кинта с ром. Да кажа, че сцената беше малка. Все пак ходили сме на концерти и сме виждали сцени. Видео стени нямаше. Коментарът на жената: „Не ми хареса, че тоалетните бяха само от едната страна. Нямаше никаква настилка и камъчетата бяха ужасни, все едно си на полето. Сцената беша малка в сравнение със сцените, които се правят в България. Нямаше видеостени сред публиката.“ Хубавото, което не сме виждали, беше платформа за инвалиди, горе-долу в центъра. И никой не се качва там от другите хора на концерта.

Първо излезна една група, която помислихме, че е 30 seconds to Mars, тъй като не и познавахме творчеството. Хората на концерта си ги припяваха, оказаха се явно местна група. С френско име – Beau temps mauvais temps. Изпяха няколко песни и си набиха шутовете. Брех викам си тоя Джаред много малко пя. След това дойде това, което ни изненада неприятно. Промяната на сцената. Повече от половин час. И само разместиха инструментите и качиха логото на групата да виси. 30 seconds to Mars – по-скоро разочарован. Накрая добре че изпя closer to the edge, иначе щях да му се разсърдя. Единственото, което му харесах е, че на тази последна песен изкара на сцената поне 100 човека от публиката.

И ето пак промяна на сцената, пак чакане ... но си заслужаваше. Сложиха и видеостени на самата сцена, няколко, които предаваха едно и също. Не бяха клиповете, но доста добре си пасваха видеата с музиката. Като почнаха и всичко изригна. Супер шоу за час и половина (час и четиридесет минути). Честър не спря да тича, подскача, върти ... не знам какво взима, ама е много добро, не знам как издържа J  Почти без лаг между песните, ако има е около секунда, без спирка час и половина, и глас си извади, абе шоу си беше. За разлика от 30 seconds – Джаред се бъзикаше и караше хората да клякат, да вдигат ръце, да се катерят по гърбовете на другарчетата си (все пак отдавна завършихме училище и тая физ. зарядка сме я правили тогава), повече говори отколкото пя, все караше публиката да вика уооооо, уааааааа. Хвана едно кебекярско знаме и го размахва из сцената. За 1 час изпя 6-7 песни. Докато Линкин като почнаха, за два пъти по-малко време изпяха три пъти повече песни и се раздадоха, ама раздадоха. Евалата! По едно време на жената и стана лошо, та излезнахме от тълпата и отидохме на хълмчето. А защо и стана лошо? Заради всичката тая трева, която се пушеше. И аз имах чувството, че съм напушен направо. А беше средата на концерта. Поседяхме, поседяхме. То и там се чуваше, малко далеч беше, но беше ок. И после почна In the end и пак отидохме в тълпата. То и доста хора от хълма като нас направиха J Песните бяха като на концерта в Германия тази година – на Rock am Ring. Доста нови песни пяха, които ние старите кучета не знаем, но си заслужаваше. LINKIN PARK ROCKS! … Защото ... C`est la vieB Cool.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kalchoman
Категория: Хоби
Прочетен: 66116
Постинги: 31
Коментари: 19
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930